Skip to main content
+30 210 682 4021 Επικοινωνήστε Mαζί Mας
After Surgery Los Angeles CA

Ο τραυματισμός είναι μια οδυνηρή και τραυματική εμπειρία – αλλά το αρχικό ατύχημα είναι μόνο η αρχή. Με το που υποβληθεί κανείς σε κατάλληλη θεραπεία για τον τραυματισμό του, η διαχείριση της φροντίδας τραυμάτων αποτελεί σημαντικό μέρος της ανάρρωσης.

Οι πληγές επουλώνονται διαφορετικά, ανάλογα με τη φύση του τραυματισμού. Εάν η μετεγχειρητική φροντίδα δεν γίνεται με συνέπεια και δεν είναι αποτελεσματική, μια πληγή μπορεί να οδηγήσει σε αρκετές επιπλοκές, όπως σε λοίμωξη ή εμφανείς ουλές. Αυτά τα δευτερεύοντα ζητήματα μπορούν να αποφευχθούν με τη σωστή αντιμετώπιση της πληγής.

Φροντίδα Πληγών & Αισθητική Χειρουργική

Ένας εξειδικευμένος και έμπειρος πλαστικός χειρουργός βρίσκεται σε ιδανική θέση για να χειριστεί την αντιμετώπιση της κάθε πληγής. Η πρωτοβάθμια θεραπεία μπορεί να συμβάλει σημαντικά στην εξασφάλιση ότι οι τραυματισμοί θα επουλωθούν με μηδαμινές ουλές. Ωστόσο, οι επιπλοκές μπορεί να οδηγήσουν σε μια άσχημη πληγή που μπορεί ν’ αφήσει μόνιμη και ορατή βλάβη.

Όταν εμπιστεύεστε τη διαχείριση της φροντίδας τραυμάτων σας σε έναν ειδικό αισθητικής ιατρικής, τόσο η αισθητική όσο και η λειτουργικότητα βρίσκονται στο επίκεντρο. Ανάλογα με τη θέση μιας πληγής, οι ασθενείς μπορεί να χάσουν εύρος κίνησης ή να αισθανθούν πόνο και δυσφορία. Μια πληγή που θεραπεύεται καθαρά και δεν εμφανίζει επιπλοκές είναι λιγότερο πιθανό να προκαλέσει αυτά τα προβλήματα.

Διαβούλευση για την Αποκατάσταση Ανεπιθύμητων Σημαδιών

Εάν διαθέτετε ουλές από τραυματισμό ή από κάποια παλαιότερη χειρουργική επέμβαση, εξακολουθούν να υπάρχουν διαθέσιμες επιλογές για τη βελτίωση της εμφάνισης των πληγών. Η Αποκατάσταση Σημαδιών περιλαμβάνει τη χρήση ενός συνδυασμού θεραπειών που έχουν σχεδιαστεί για να μειώσουν την ορατότητα των ουλών.

Υπάρχουν διάφοροι παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν την εμφάνιση ουλών. Η ηλικία, η φύση του τραύματος και η εθνικότητα είναι μερικοί από τους σημαντικότερους παράγοντες που σχετίζονται με τον ρυθμό και βαθμό επούλωσης. Εάν σας απασχολεί η θεραπεία επούλωσης πληγών, το Los Angeles Plastic Surgery μπορεί να σας προσφέρει την κατάλληλη θεραπεία με εξαιρετικά αποτελέσματα.

Καλέστε σήμερα τα γραφεία μας στην Κηφισιά για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας ή να κλείσετε ραντεβού για προσωπική διαβούλευση. Είμαστε σίγουροι ότι η ομάδα μας θα βοηθήσει στην επιλογή της κατάλληλης θεραπευτικής μεθόδου καθώς και να επιτύχετε τους αισθητικούς σας στόχους.

Δημοσιεύτηκε για λογαριασμό του Δρ. Ιωάννης Αναστασάτος

Palas Kefalari Kolokotroni 23
Athens, Kifisia 145 62

Τηλέφωνο: +30 210 682 4021

Hλεκτρονική διεύθυνσή:

Γραφεία στο Beverly Hills και Αθήνα Προγραμματίστε το ραντεβού σας τώρα!

Τοποθεσία Beverly Hills

WhatsApp/Viber: +1 949 584 2860
436 North Bedford Drive Suite 215
Beverly Hills, CA 90210

Τοποθεσία στην Ελλάδα

Πάλας Κεφαλάρι
Κολοκοτρώνη 23
Κηφισιά, 145 62
Αθηνα, Ελλάδα

Τοποθεσία Μπέβερλι Χιλς

436 North Bedford Drive Suite 215
Beverly Hills, CA 90210
WhatsApp/Viber: +1 949 584 2860

Διεύθυνση στην Αθήνα

Πάλας Κεφαλάρι
Κολοκοτρώνη 23
Κηφισιά, 145 62
Αθηνα, Ελλάδα