Skip to main content
+30 210 682 4021 Επικοινωνήστε Mαζί Mας

Ο καθένας έχει ουλές στο σώμα του. Κάθε φορά που το δέρμα καταστρέφεται, μπορεί να σχηματιστεί ουλώδης ιστός για να επουλώσει την πληγή. Μια γρατσουνιά, ένα έγκαυμα, μια ένεση δέρματος ή τομή ενδεχομένως ν’αφήσουν ουλώδη ιστό που μπορεί να διαφέρει από το γύρω δέρμα. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μια ουλή μπορεί να παραμορφώσει ή να μειώσει την εμφάνισή σας. Στο Los Angeles Plastic Surgery στο Beverly Hills και στην Αθήνα, προσφέρουμε θεραπεία αφαίρεσης ουλών που πραγματοποιείται από τον έμπειρο πλαστικό χειρουργό μας, Δρ. John Anastasatos.

Ο Δρ John Anastasatos βελτιώνει την εμφάνιση ασθενών εδώ και δεκαετίες. Με την εκτεταμένη ιατρική εμπειρία του, ο Δρ Anastasatos βοήθησε την ενίσχυση της εμφάνισης και της αυτοπεποίθησης αμέτρητων ανδρών και γυναικών. Χρησιμοποιώντας το καλλιτεχνικό του ταλέντο και τις χειρουργικές του δεξιότητες, ο Δρ. Αναστασάτος προσφέρει προηγμένες μεθόδους για την απομάκρυνση των ουλών, συμπεριλαμβανομένων μη επεμβατικών θεραπειών και χειρουργικών επιλογών.

Οι εξωτερικές ουλές μπορούν να επηρεάσουν πολλά επίπεδα του δέρματος και του υποκείμενου ιστού. Κάποια προβλήματα δεν είναι μόνο αισθητικής φύσεως αλλά μπορεί να περιορίζουν την φυσιολογική κίνηση ή να είναι άβολα. Η σωστή θεραπεία για την απομάκρυνση της ουλής αντιμετωπίζει τόσο τη μορφή όσο και την εμφάνισή της, καθώς και τη λειτουργία. Ο Δρ Anastasatos έχει την ικανότητα να βελτιώσει την όψη και την σωστή λειτουργία για όσους έχουν παραμορφώσεις ή περιοριστικές ουλές.

Είδη καλλυντικών ουσιών ουλής

Ορισμένες ουλές μπορεί να προσθέσουν χαρακτήρα, αλλά όταν αλλάξουν την εμφάνιση ή αποσπάσουν την προσοχή, ίσως να υπάρχει η επιθυμία ν’ αφαιρεθούν. Το πρόβλημα εστιάζει κυρίως στη δυσκολία αφαίρεσης μιας ουλής χωρίς να μείνει κάποια άλλη στη θέση της. Ο Δρ Anastasatos χρησιμοποιεί προηγμένες θεραπείες δέρματος και χειρουργικές επιλογές για να ελαχιστοποιήσει την εμφάνιση ουλών, να κρύψει έξυπνα ή να μειώσει την εμφάνισή τους. Μερικές από τις καλλυντικές θεραπείες ουλής που προσφέρουμε στο Los Angeles Plastic Surgery περιλαμβάνουν:

Δεν είναι όλοι οι ιστοί ουλών του δέρματος ίδιοι. Ορισμένες ουλές είναι χαραγμένες ενώ άλλες υψώνονται πάνω από το δέρμα. Τα γονίδια και η αιτία της ουλής μπορούν να επηρεάσουν την θεραπεία τους. Η σωστή θεραπεία μπορεί να εξασθενίσει μια κόκκινη ή σκούρα ουλή ή να λειάνει το δέρμα όταν μια ουλή δημιουργεί έναν κρατήρα ή ένα κομμάτι. Σε σοβαρές περιπτώσεις, η χειρουργική αποκατάσταση ουλής χρησιμοποιείται για την αφαίρεση του ουλώδους ιστού και τη δημιουργία μιας μικρότερης ή πιο διακριτικής ουλής που είναι λιγότερο εμφανής.

Αφαίρεση μη ελκυστικών ουλών

Οι μικρότερες ουλές μπορούν συχνά να αφαιρεθούν με θεραπείες δέρματος για τη βελτίωση της επούλωσης και της επιδιόρθωσης του δέρματος. Το χημικό peeling, η δερματική τριβή, η θεραπεία με λέιζερ και άλλες θεραπείες δέρματος μπορεί να είναι ευεργετικές για την απομάκρυνση των ουλών της ακμής ή ορισμένων ατροφικών ή υπερτροφικών ουλών. Όταν μια ουλή παρεμβαίνει στην κίνηση των μυών ή παραμορφώνει, μπορεί να χρειαστεί χειρουργική επιδιόρθωση και αφαίρεση για να επιτευχθεί η μορφή και η λειτουργία που επιθυμεί ο ασθενής. Μερικές από τις μεθόδους που χρησιμοποιούνται για την απομάκρυνση της ουλής ή τη θεραπεία περιλαμβάνουν:

  • Στεροειδείς ενέσεις
  • Αγγειακές επεμβάσεις ή περιορισμός της ροής του αίματος στην ουλή
  • Επανεμφάνιση του δέρματος και επαγωγή κολλαγόνου – dermabrasion, χημικό peeling και θεραπεία με λέιζερ
  • Δερματικά μοσχεύματα
  • Τεχνικές Z-plasty και επαναδιαμόρφωσης ιστών
  • Διαστολή ιστών ή δέρματος
  • Δερματική πλήρωση με fillers
  • Αναθεώρηση χειρουργικής ουλής

Μερικές σοβαρές ουλές μπορεί να απαιτούν συνδυασμό πολλών θεραπειών για την αφαίρεση του ουλώδους ιστού και την επούλωση του δέρματος για τη βελτίωση της εμφάνισης και της κίνησης. Ο Δρ Anastasatos είναι ειδικός στη θεραπεία ουλών και μπορεί να βρει τις καλύτερες επιλογές για να ελαχιστοποιήσει την εμφάνιση ουλών και να βελτιώσει την αισθητική της περιοχής για τους ασθενείς.

Εάν έχετε δέρμα με ουλές από ακμή ή μεγαλύτερες ουλές που περιορίζουν την κίνηση ή προκαλούν προβλήματα, επικοινωνήστε μαζί μας στο Los Angeles Plastic Surgery . Μπορούμε να προγραμματίσουμε μια συνάντηση για την απομάκρυνση των ουλών με τον Δρ Anastasatos στην κλινική μας στο Μπέβερλι Χιλς και στην Αθήνα. Το ιατρείο μας προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία θεραπειών για την απομάκρυνση των ουλών και χειρουργικές επεμβάσεις που μπορούν να ελαχιστοποιήσουν τις ανεπιθύμητες ουλές σας.

Γραφεία στο Beverly Hills και Αθήνα Προγραμματίστε το ραντεβού σας τώρα!

Τοποθεσία Beverly Hills

WhatsApp/Viber: +1 949 584 2860
436 North Bedford Drive Suite 215
Beverly Hills, CA 90210

Τοποθεσία στην Ελλάδα

WhatsApp/Viber: +30 694 064 4031
Πάλας Κεφαλάρι
Κολοκοτρώνη 23
Κηφισιά, 145 62
Αθηνα, Ελλάδα

Τοποθεσία Μπέβερλι Χιλς

436 North Bedford Drive Suite 215
Beverly Hills, CA 90210
WhatsApp/Viber: +1 949 584 2860

Τοποθεσία Bakersfield

4909 Centennial Plaza Way
Bakersfield, CA 93312

Τοποθεσία στην Ελλάδα

Πάλας Κεφαλάρι
Κολοκοτρώνη 23
Κηφισιά, 145 62
Αθηνα, Ελλάδα
WhatsApp/Viber: +30 694 064 4031