Skip to main content
+30 210 682 4021 Επικοινωνήστε Mαζί Mας
Γυναικεία στήθη

Τείνει να επικρατεί κάποια σύγχυση σχετικά με τις διαφορές στις διαδικασίες ενίσχυσης του μαστού. Οι διαδικασίες ανύψωσης και αύξησης του μαστού διαφέρουν ως προς τον τρόπο με τον οποίο εκτελούνται και ως προς τι αποτέλεσμα μπορούν να επιτύχουν. Μπορούν επίσης να εκτελεστούν μαζί. Εάν είστε δυσαρεστημένοι με το στήθος σας και σκέφτεστε την πλαστική χειρουργική επέμβαση, πρέπει να γνωρίζετε τα βασικά για τις διάφορες χειρουργικές επεμβάσεις βελτίωσης που είναι διαθέσιμες.

Χειρουργική Ανύψωσης Μαστού

Η μαστοπηξία ή χειρουργική επέμβαση ανύψωσης μαστού, μπορεί να αναμορφώσει και να ανυψώσει τα στήθη που είναι πεσμένα ή χαλαρωμένα λόγω γήρανσης, θηλασμού, εγκυμοσύνης, απώλειας βάρους ή άλλων παραγόντων. Οι γυναίκες με μικρά έως μεσαίου μεγέθους στήθη που έχουν χαλαρωμένο δέρμα και τεντωμένο ιστό στους μαστούς μπορούν να επωφεληθούν από την ανύψωση του μαστού για να δημιουργήσουν πιο σφικτά και πιο στητά στήθη. Ενώ οι γυναίκες με βαρύτερα στήθη μπορούν πραγματοποιήσουν ανύψωση στήθους, τα αποτελέσματα μπορεί να μην διαρκέσουν τόσο πολύ σε βάθος χρόνου. Ωστόσο, η ανύψωση του μαστού δεν αλλάζει το μέγεθος, αλλά ανυψώνει μόνο τον υπάρχοντα ιστό και συσφίγγει το δέρμα.

Αύξηση του Μαστού (φυσικά ή μ’ εμφυτεύματα)

Η Αύξηση στήθους είναι για τις γυναίκες οι οποίες θέλουν μεγαλύτερα στήθη. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί είτε με  φυσική αύξηση, η οποία είναι μεταφορά λίπους, είτε μ’ εμφυτεύματα στήθους (σιλικόνη ή αλατούχο διάλυμα). Η αύξηση με την μέθοδο μεταφοράς λίπους συνήθως μπορεί ν’ αυξήσει το στήθος μόνο όσο το μέγεθος ενός  φλιτζανιού, αλλά τα αποτελέσματα είναι πολύ φυσικά. Η αύξηση μ’ εμφυτεύματα επιτρέπει την επιλογή μεταξύ πολλών μεγεθών, προφίλ και σχημάτων ώστε να δημιουργηθεί το επιθυμητό στήθος. Ωστόσο, μια αύξηση δεν ανασηκώνει το υπάρχον δέρμα του μαστού ή ιστό, προσθέτει μόνο όγκο.

Συνδυασμός Ανύψωσης και Αύξησης Στήθους

Πολλές γυναίκες μεταξύ των ηλικιών 30-50 σκέφτονται την ανύψωση στήθους με αύξηση. Μόλις ολοκληρώνουν τα χρόνια τεκνοποίησης, θέλουν να αναμορφώσουν, να ενισχύσουν και να ανασηκώσουν τα στήθη τους ώστε να επιτύχουν μια πιο νεανική εμφάνιση. Αυτή η διαδικασία αντιμετωπίζει την χαλάρωση του δέρματος και του ιστού, προσθέτοντας ταυτόχρονα τον όγκο και το επιθυμητό προφίλ και σχήμα. Οι γυναίκες μπορούν να επιλέξουν μεταξύ εμφυτευμάτων ή την μεταφορά λίπους για την αύξηση και παράλληλα να σηκώσουν και ν’ναμορφώσουν τα στήθη.

Επιλέγοντας την καλύτερη μέθοδο βελτίωσης μαστού για εσάς

Δεν υπάρχει σωστή ή λανθασμένη απάντηση όταν πρόκειται για βελτιώσεις στηθών, μόνο αυτό που θα ανταποκρίνεται καλύτερα στις προσδοκίες σας. Ο Δρ. John Anastasatos έχει δεκαετίες εμπειρίας στην επίτευξη όμορφων, φυσικών αποτελεσμάτων για τους ασθενείς του που επιθυμούν πιο στητά ή πιο γεμάτα στήθη. Για να διαπιστώσετε εάν η ανύψωση, η αύξηση ή ο συνδυασμός και των δύο είναι η κατάλληλη επιλογή για εσάς, επικοινωνήστε μαζί μας στο Los Angeles Plastic Surgery για να προγραμματίσετε μια ιδιωτική διαβούλευση για τη βελτίωση του μαστού σας με τον Δρ Anastasatos.

Δημοσιεύτηκε για λογαριασμό του Δρ. Ιωάννης Αναστασάτος

Palas Kefalari Kolokotroni 23
Athens, Kifisia 145 62

Τηλέφωνο: +30 210 682 4021

Hλεκτρονική διεύθυνσή:

Γραφεία στο Beverly Hills και Αθήνα Προγραμματίστε το ραντεβού σας τώρα!

Τοποθεσία Beverly Hills

WhatsApp/Viber: +1 949 584 2860
436 North Bedford Drive Suite 215
Beverly Hills, CA 90210

Τοποθεσία στην Ελλάδα

Πάλας Κεφαλάρι
Κολοκοτρώνη 23
Κηφισιά, 145 62
Αθηνα, Ελλάδα

Τοποθεσία Μπέβερλι Χιλς

436 North Bedford Drive Suite 215
Beverly Hills, CA 90210
WhatsApp/Viber: +1 949 584 2860

Διεύθυνση στην Αθήνα

Πάλας Κεφαλάρι
Κολοκοτρώνη 23
Κηφισιά, 145 62
Αθηνα, Ελλάδα