Skip to main content
+30 210 682 4021 Επικοινωνήστε Mαζί Mας
Θεραπεία ακμής Λος Άντζελες

Η ακμή μπορεί να μας κάνει να αισθανόμαστε ανασφάλεια για την εμφάνισή μας, να μειώνει την αυτοεκτίμηση μας καθώς και συχνά να επηρεάζει άμεσα τις προσωπικές και επαγγελματικές μας σχέσεις. Ίσως η ακμή έχει ακόμη αφήσει πίσω της σημάδια, τα οποία μπορεί να παραμείνουν μακροπρόθεσμα, πράγμα βέβαια που δεν είναι απαραίτητο. Υπάρχουν θεραπείες που μπορούν να συνεισφέρουν στην μειώση της εμφάνισης ουλών ακμής ώστε να ενισχυθεί την αυτοπεποίθηση σας.

Χημικά Peeling

Τα χημικά peeling είναι μια κοινή θεραπεία για τις ουλές της ακμής. Κατά τη διάρκεια του χημικού peeling, ένα οξύ εφαρμόζεται στο δέρμα για λίγα μόνο λεπτά για να βοηθήσει στην απομάκρυνση του εξώτατου στρώματος του δέρματος. Αυτό μπορεί να αποκαλύψει ένα πιο υγιές και με λιγότερο ουλές δέρμα το οποίο είναι ακριβώς στην από κάτω στρώση. Ο τύπος και η συγκέντρωση του οξέος που χρησιμοποιείται εξαρτάται από τη σοβαρότητα και το βάθος των ουλών.

Dermabrasion

To Dermabrasion χρησιμοποιείται για να τριφτούν απαλά τα εξωτερικά στρώματα του δέρματος. Μπορεί να αποκαλύψει δέρμα με ομαλότερη υφή, το οποίο βρίσκεται από κάτω, και ν’ αναδείξει έναν άλλο τόνο δέρματος. Είναι ιδανικό για τη θεραπεία ήπιων προς μέτριων ουλών ακμής. Μπορεί επίσης να θεραπεύσει τις λεπτές γραμμές, τους αποχρωματισμούς αλλά και άλλες κοινές περιπτώσεις που μας προσφέρουν ανασφάλειες στο δέρμα.

Θεραπείες με Λέιζερ

Τα λέιζερ λειτουργούν με πολλούς τρόπους για τη θεραπεία των ουλών της ακμής. Πρώτον, το λέιζερ αφαιρεί το ανώτερο στρώμα του δέρματος, το οποίο μειώνει την εμφάνιση της ουλής. Δεύτερον, η διάσπαση των κυττάρων ενθαρρύνει την ανάπτυξη νέων, υγιών κυττάρων του δέρματος. Τρίτον, το λέιζερ διαλύει τις χρωστικές στο δέρμα που προκαλούν αποχρωματισμό. Οι θεραπείες με λέιζερ είναι ιδιαίτερα χρήσιμες για σοβαρές ουλές.

Δερματικά Fillers

Οι ουλές της ακμής μπορεί να είναι βαθιές, προκαλώντας εκτεταμένες κοιλότητες και την άνιση υφή του δέρματος. Τα δερματικά fillers εισάγονται ενέσιμα στις περιοχές της βαθιάς ουλής για να συνεισφέρουν στη δημιουργία μιας πιο ομαλής επιφάνειας που μειώνει σημαντικά την εμφάνιση ουλών ακμής συνολικά.

Είτε οι ουλές της ακμής που έχετε είναι ήπιες, είτε σοβαρές ή και ενδιάμεσα, είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι δεν είναι απαραίτητο να τις υποστείτε για μια ζωή. Υπάρχουν διαθέσιμες θεραπευτικές λύσεις. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την επιλογή που σας ταιριάζει,  προγραμματίστε τη διαβούλευση σας στο Los Angeles Plastic Surgery σήμερα.

 

Δημοσιεύτηκε για λογαριασμό του Δρ. Ιωάννης Αναστασάτος

Palas Kefalari Kolokotroni 23
Athens, Kifisia 145 62

Τηλέφωνο: +30 210 682 4021

Hλεκτρονική διεύθυνσή:

Γραφεία στο Beverly Hills και Αθήνα Προγραμματίστε το ραντεβού σας τώρα!

Τοποθεσία Beverly Hills

WhatsApp/Viber: +1 949 584 2860
436 North Bedford Drive Suite 215
Beverly Hills, CA 90210

Τοποθεσία στην Ελλάδα

Πάλας Κεφαλάρι
Κολοκοτρώνη 23
Κηφισιά, 145 62
Αθηνα, Ελλάδα

Τοποθεσία Μπέβερλι Χιλς

436 North Bedford Drive Suite 215
Beverly Hills, CA 90210
WhatsApp/Viber: +1 949 584 2860

Διεύθυνση στην Αθήνα

Πάλας Κεφαλάρι
Κολοκοτρώνη 23
Κηφισιά, 145 62
Αθηνα, Ελλάδα