Skip to main content
+30 210 682 4021 Επικοινωνήστε Mαζί Mας
Γυναίκα που αισθάνεται το λαιμό της

Η εγκυμοσύνη μπορεί να επηρεάσει το σώμα. Τα στήθη μεγαλώνουν, η κοιλιά τεντώνεται προς τα έξω και πολλές γυναίκες προσθέτουν επιπλέον βάρος σε άλλες περιοχές του σώματός τους. Ενώ το σώμα μας είναι απίστευτο και αναρρώνει γρήγορα μετά τον τοκετό, πολλές γυναίκες αναπολούν το σώμα τους πριν την εγκυμοσύνη. Το να γίνεις μητέρα είναι μια υπέροχη εμπειρία, αλλά αν θέλεις να αναμορφώσεις το σώμα σου μετά την εγκυμοσύνη, μπορεί να είναι ώρα για ένα “Mommy Makeover”.

Τι είναι το “Mommy Makeover“;

Πρώτα απ’ όλα, κάθε γυναίκα είναι διαφορετική και έχει μοναδικές σωματικές προκλήσεις ανάκαμψης από την εγκυμοσύνη. Ορισμένες γυναίκες μπορεί να έχουν μόνο ελαφρύ πόνο στην κοιλιά τους, ενώ άλλες έχουν υπερβολικό δέρμα και χαλαρότητα που αρνείται να σφίξει με την άσκηση. Το στήθος μπορεί να χαλάσει ή να γίνει μικρότερο και μπορεί να εμφανιστούν κολπικά προβλήματα. Το “Mommy Makeover” δεν είναι μία διαδικασία, αλλά είναι ένας συνδυασμός διαδικασιών προσαρμοσμένων στις ανησυχίες του ατόμου. Αυτά μπορεί να περιλαμβάνουν:

  • Tummy tuck, με ή χωρίς λιποαναρρόφηση
  • Diastasis recti repair-επιδιόρθωση διάστασης
  • Ανύψωση στήθους
  • Αύξηση στήθους
  • Κολποπλαστική ή labiaplasty
  • Ανύψωση γλουτών ή μηρού

Ο στόχος του “Mommy Makeover” είναι να αντιμετωπίσει τις αλλαγές στο σώμα έπειτα από την εγκυμοσύνη. Αυτές οι αλλαγές είναι διαφορετικές για κάθε γυναίκα ανάλογα με το πόσες φορές ήταν έγκυος, γενετική, τρόπος ζωής και άλλους παράγοντες.

Πότε είναι η καλύτερη στιγμή για ένα “Mommy Makeover“;

Συνήθως είναι καλύτερο να περιμένετε τουλάχιστον έξι μήνες μετά τον τοκετό για να κάνετε ένα “tummy tuck” ή οποιαδήποτε άλλη σημαντική πλαστική χειρουργική επέμβαση. Είναι σημαντικό να δώσετε στο σώμα σας χρόνο ν’ ανακάμψει από μόνο του, όπως πρέπει να υπολογίσουμε ότι οι περισσότερες νέες μητέρες θέλουν να είναι σε θέση να κρατούν και να σηκώνουν το νεογέννητο.

Ενώ μπορείτε να κάνετε το “Mommy Makeover” και να μείνετε ξανά έγκυος, το σώμα θα χάσει τις αλλαγές που έγιναν κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Πολλές γυναίκες περιμένουν μέχρι να αποκτήσουν το τελευταίο τους παιδί μέχρι ν’ αναζητήσουν το “Mommy Makeover” και να αναζωογονήσουν το σώμα τους από τα σημάδια της εγκυμοσύνης, του τοκετού και του θηλασμού. Είναι ένα δώρο για τον εαυτό τους για να γιορτάσουν την επόμενη φάση της ζωής τους και να ανακτήσουν ένα πιο νεανικό σώμα.

Εάν είστε δυσαρεστημένες από αλλαγές που συνέβησαν στην κοιλιά, στο στήθος ή σε άλλες περιοχές του σώματός σας μετέπειτα της εγκυμοσύνης σας, το “Mommy Makeover” μπορεί να είναι το κατάλληλο για εσάς. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες διαδικασίες που μπορείτε να συμπεριλάβετε στο makeover σας, επικοινωνήστε μαζί μας στο Los Angeles Plastic Surgery. Θα προγραμματίσουμε μια ιδιωτική διαβούλευση με τον Δρ Anastasatos για να συζητήσουμε το “Μommy Makeover” προσαρμοσμένο ειδικά για εσάς.

 

Δημοσιεύτηκε για λογαριασμό του Δρ. Ιωάννης Αναστασάτος

Palas Kefalari Kolokotroni 23
Athens, Kifisia 145 62

Τηλέφωνο: +30 210 682 4021

Hλεκτρονική διεύθυνσή:

Γραφεία στο Beverly Hills και Αθήνα Προγραμματίστε το ραντεβού σας τώρα!

Τοποθεσία Beverly Hills

WhatsApp/Viber: +1 949 584 2860
436 North Bedford Drive Suite 215
Beverly Hills, CA 90210

Τοποθεσία στην Ελλάδα

Πάλας Κεφαλάρι
Κολοκοτρώνη 23
Κηφισιά, 145 62
Αθηνα, Ελλάδα

Τοποθεσία Μπέβερλι Χιλς

436 North Bedford Drive Suite 215
Beverly Hills, CA 90210
WhatsApp/Viber: +1 949 584 2860

Διεύθυνση στην Αθήνα

Πάλας Κεφαλάρι
Κολοκοτρώνη 23
Κηφισιά, 145 62
Αθηνα, Ελλάδα