Skip to main content
+30 210 682 4021 Επικοινωνήστε Mαζί Mας
Πρόσωπο μιας όμορφης νέας γυναίκας

Τα Facelifts έχουν αλλάξει δραστικά τις τελευταίες δεκαετίες. Η υπερβολικά σφιχτή, τεντωμένη εμφάνιση που προσώπου που μαρτυρούν μεμιάς κάποιον που έχει υποβληθεί σε επέμβαση ανόρθωσης προσώπου, ανήκει πλέον στο παρελθόν. Οι εξελίξεις των τεχνικών και τις μεθόδων επιτρέπουν στους έμπειρους πλαστικούς χειρουργούς, όπως ο Δρ. Ιωάννης Αναστασάτος, να ανυψώσουν το δέρμα, τους ιστούς και τους μύες για να αναδημιουργήσουν μια πιο νεανική εκδοχή του προσώπου του ασθενούς καθώς και να μοιάζει πολύ φυσικό. Μια άλλη διαφορά που έχει έρθει με την πάροδο του χρόνου, είναι ότι οι άνθρωποι ξεκινούν ν’ αναζητούν περί του λίφτινγκ από πολύ νεότερη ηλικία, καθώς τα προληπτικά λίφτινγκ γίνονται ολοένα και πιο δημοφιλή.

Υπήρξε μια εποχή που οι περισσότεροι ασθενείς λίφτινγκ ήταν από 50, 60 και άνω. Ενώ πολλοί ασθενείς που υποβάλλονται σε λίφτινγκ είναι ακόμα μεγαλύτεροι, είναι όλο και πιο συνηθισμένο για όσους βρίσκονται στα τέλη της δεκαετίας των ’30 και στις αρχές της δεκαετίας του ’40, ν’ αρχίσουν να εξερευνούν τις επιλογές του λίφτινγκ. Παρόλο που τα περισσότερα άτομα κάτω των 50 ετών ενδέχεται να μην χρειαστούν λίφτινγκ τύπου “Deep Plane” ή πλήρης Facelift, υπάρχουν οφέλη από την πιο έγκαιρη έναρξη διαδικασιών λίφτινγκ.

Καλύτερη Ποιότητα Δέρματος

Οι ασθενείς κάτω των 50 τείνουν να έχουν καλύτερη ποιότητα και ελαστικότητα του δέρματος, κάτι το οποίο είναι ευεργετικό για τις διαδικασίες λίφτινγκ. Το δέρμα και ο ιστός μπορούν να επανατοποθετηθούν και τα αποτελέσματα διαρκούν περισσότερο λόγω του όγκου και του πάχους του δέρματος. Όταν συνδυάζεται με χημικό peeling και άλλες θεραπείες δέρματος για την τόνωση του κολλαγόνου, τα λίφτινγκ μπορούν να διαρκέσουν περισσότερο και να επιβραδύνουν τη διαδικασία γήρανσης όταν ολοκληρώνονται σε νεαρή ηλικία.

Διακριτικός και λιγότερο δραματικός

Όταν ένα άτομο έχει το πρώτο facelift στα 50 ή 60 του, τα αποτελέσματα μπορεί να είναι εκπληκτικά. αλλά είναι επίσης αρκετά δραματικά. Όποιος γνωρίζει κάποιον που έχει υποβληθεί σε κάτι τέτοιο, θα παρατηρήσει ότι έχει «κάνει δουλειά», ανεξάρτητα από το πόσο φυσικά φαίνονται τα αποτελέσματα. Όταν τα λίφτινγκ ξεκινούν από νεαρή ηλικία, είναι προληπτικής φύσης. Η ανύψωση και το σφίξιμο είναι διακριτικά, αλλά συμβάλουν στην επιβράδυνση της γήρανσης. Περισσότεροι άνθρωποι κάνουν το πρώτο τους λίφτινγκ στα τέλη της δεκαετίας του ’30 ή στις αρχές της δεκαετίας του ’40 για να παραμείνουν νεανικοί αντί να γυρίζουν πίσω τους δείκτες του χρόνου.

Η Ηλικία του Προσώπου δεν είναι Αριθμός

Δεν έχει σημασία αν είστε 35 ή 65 ετών. Όταν παρατηρήσετε χαλάρωση στις σιαγόνες ή την εμφάνιση γραμμών στο πρόσωπό σας, μπορεί να επηρεαστεί η αυτοπεποίθησή σας λόγω της εμφάνισής σας. Ο καθένας είναι διαφορετικός, όπως και ο ρυθμός της διαδικασίας γήρανσης τους. Η γενετική, ο τρόπος ζωής, το περιβάλλον και πολλοί άλλοι παράγοντες συμβάλλουν στη γήρανση του προσώπου. Δεν υπάρχει σωστή ηλικία για να επιλέξετε να κάνετε ένα πρώτο facelift, μόνο όταν είναι η σωστή ηλικία για εσάς.

Υπάρχουν πολλές διαθέσιμες επιλογές τώρα για να επιβραδυνθεί η διαδικασία γήρανσης. Στο Los Angeles Plastic Surgery , προσφέρουμε μη χειρουργικά λίφτινγκ, χημικά peeling, dermabrasion και πολλαπλές μεθόδους χειρουργικών λίφτινγκ για τους ασθενείς όλων των ηλικιών. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις προληπτικές διαδικασίες λίφτινγκ και τις θεραπείες κατά της γήρανσης, προγραμματίστε μια ενημερωτική διαβούλευση με τον Δρ. John Anastasatos.

 

Δημοσιεύτηκε για λογαριασμό του Δρ. Ιωάννης Αναστασάτος

Palas Kefalari Kolokotroni 23
Athens, Kifisia 145 62

Τηλέφωνο: +30 210 682 4021

Hλεκτρονική διεύθυνσή:

Γραφεία στο Beverly Hills και Αθήνα Προγραμματίστε το ραντεβού σας τώρα!

Τοποθεσία Beverly Hills

WhatsApp/Viber: +1 949 584 2860
436 North Bedford Drive Suite 215
Beverly Hills, CA 90210

Τοποθεσία στην Ελλάδα

Πάλας Κεφαλάρι
Κολοκοτρώνη 23
Κηφισιά, 145 62
Αθηνα, Ελλάδα

Τοποθεσία Μπέβερλι Χιλς

436 North Bedford Drive Suite 215
Beverly Hills, CA 90210
WhatsApp/Viber: +1 949 584 2860

Διεύθυνση στην Αθήνα

Πάλας Κεφαλάρι
Κολοκοτρώνη 23
Κηφισιά, 145 62
Αθηνα, Ελλάδα